Νέα Πόλη Ρόδος | Ξενοδοχεία στην Νέα Πόλη της Ρόδου, Δωμάτια & Στούντιος, Ταξίδια Ενοικιάσεις - Διαμονή στη Ρόδο

Πληροφορίες για την Νέα Πόλη, Ρόδος Ελλάδα

Νέα Πόλη της Ρόδου
Greek version & English Version
Κατηγορίες Ξενοδοχείων Ξενοδοχεία Lux Δωμάτια Στούντιος Ενοικιάσεις αυτ/των-μηχανών Ταξίδια Κτηματομεσιτικά Κατασκηνώσεις
Clubs Επιχειρήσεις Εστιατόρια Cafe-Bars Αγορές Παραδοσιακά προϊόντα Παραλιακά μπαρ Παραλιακά εστιατόρια
City Center Hotel
Victoria Restaurant
Red Restaurant
Sarris
Boudoir Restaurant
Captain's Garden Restaurant
  Γενικά στοιχεία   Ιστορία Περιηγήσεις Αξιοθέατα Φωτογραφίες Βίντεο
 

Ρόδος Νέα Πόλη: Πληροφορίες για τη Πόλη της Ρόδου, ελληνικά νησιά

 

Ο τουριστικός οδηγός greek-tourism σας ενημερώνει για τα εστιατόρια, τα καταλύματα, τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις από τα οποία θα φύγετε τόσο ικανοποιημένοι ώστε να συστήσετε τη Ρόδο στους φίλους σας και να τους παρακινήσετε να την επισκεφθούν. Κάναμε μια επιλογή εστιατορίων, ξενοδοχείων, καταλυμάτων και επιχειρήσεων βάσει των κριτηρίων μας, ενώ λάβαμε υπ' όψιν όσα μας είπαν οι ντόπιοι και οι χρήστες του Internet μέλη μας, χωρίς να παραλείψουμε και τη δική μας άποψη για εκείνες τις επιχειρήσεις που μας φάνηκε ότι ξεχωρίζουν και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε :
City Center Hotel , Red Restaurant - Victoria Restaurant , Valhalla Rock Bar , MARATHON RENT A CAR & TRAVEL TOURS , Nikos Taxi Tours , Anagnostou Optics , Papoulis Jewels , Boudoir Restaurant , Mocasino Shoe Store , Roubeti Uomo Clothes Store , Astoria Espresso Bar - Restaurant - Gelato , African Prince Music Bar , Ya Ouzaki Tavern , Captains Hook Music Bar , Euroktimatiki , Butterfly Rent a Car , Aromatio , Hair Days , Colorado , Kontiki , Swedco, Meltemi Restaurant, Jason Restaurant, Antique Restaurant.

 
Ρόδος
Η πόλη της Ρόδου είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στα ελληνικά νησιά. Είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου, και συνδυάζει επιτυχώς ένα ζωηρό παρόν με ένα πλούσιο ιστορικό παρελθόν. Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους το νησί της Ρόδου είναι το δημοφιλέστερο θέρετρο της Μεσογείου:

Οι φυσικές κρυστάλλινες παραλίες, τα πολλά πάρκα (στην κωμόπολη της Ρόδου), ο φωτεινός ήλιος, η θερμή φιλοξενία των ανθρώπων της πόλης, της Ρόδου αποτελούν την άριστη τουριστική υποδομή και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία της ψυχαγωγίας όπως τη νυχτερινή διασκέδαση, αθλητισμός, πολιτιστικές εκδηλώσεις, και τα ταξίδια ημέρας στη θαυμαστή Λίνδο και τα γειτονικά νησιά, συστήνοντας ιδιαίτερα να επισκεφτείτε το νησί Σύμη για ένα ταξίδι ημέρας.

 

Τέλος, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μάθουν κάτι από την περιπετειώδους ιστορίας της πόλης της Ρόδου, να επισκεφτούν τα μουσεία, ή να δούνε τα αξιοθέατα.

Το παλαιό συναντιέται με το νέο, στην κοσμοπολίτικη και πολιτιστική πρωτεύουσα. Οι μεσαιωνικοί τοίχοι της παλαιάς πόλης είναι θεαματικοί και το λιμάνι Μαντράκι δεν μπορεί να παραλειφθεί. Υπάρχουν διάφορες παραλίες με άμμο και βότσαλα, ευκολοπροσβάσιμες και τη νύχτα η πόλη είναι αναμμένη με τα μπαρ, τα εστιατόρια, τις ντίσκο και των κλαμπ.

 

 

Alex's Restaurant

Meltemi Restaurant

Ya Ouzaki Tavern

Ippotikon Restorant

DI PIU

Dimitriadis Jewellery

Roubeti Uomo Cloth Store

Jason Restaurant

Antique Restaurant


 
Ξενοδοχεία στη Ρόδο | Νυχτερινή ζωή στη Ρόδο | Κουζίνα της Ρόδου | Δραστηριότητες στη Ρόδο | Καταδύσεις στη Ρόδο | Τέχνη στη Ρόδο | Αγορές στη Ρόδο | Γάμος στη ΡόδοΕλληνικά νησιά Ρόδος: Ξενοδοχεία | Διαμερίσματα | Ενοικιάσεις 
Εστιατόρια | Δωμάτια | Στούντιος Δωδεκάνησα Ελλάδα 
Νέα Πόλη της Ρόδου Ελλάδα
κατασκευη ιστοσελιδων προωθηση ιστοσελιδας seo http://www.badsquirrelinc.com/ social media